The Art of Aging

Anita_webWat is de kunst van het ouder worden? De website The Art of Aging onderzoekt deze vraag door middel van publicaties in tekst en beeld. De dansfilm ‘Bloesem’ vormt het startpunt van deze site, samen met een serie portretten van wetenschappers, denkers, dansers en inspirerende ouderen. De site probeert ideeën aan te dragen voor een gezonde levensstijl om energiek en tevreden ouder te worden. Daarbij wil het mensen aanmoedigen om meer te bewegen. Alle teksten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen. Waar ze dat soms nog niet gelijk zijn, volgt de vertaling altijd spoedig na de publicatie. U kunt direct reageren op de site of een bericht sturen naar: the-art-of-aging@gmail.com

 

Japanse kersenboom Geysterenweg DHWhat is the art of aging? The website The Art of Aging tries to answer this question by visual and written publications. The site kicks off with a special production: the dance film ‘Bloesem’ (‘Blossom’). Together with a series of portraits made of scientists, thinkers, dancers and inspiring elderly ideas are spread about a healthy lifestyle. These should contribute to aging with energy and grace. Next, the site tries to encourage people to come into action and move more. All texts are published in Dutch and in English. If a translation fails, it will always follow soon after the publication of the Dutch text. You can respond directly to the information on the site or send a personal message to: the-art-of-aging@gmail.com

Fotografie: Gemeente Den Haag & Astrid van Nimwegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *